AcasaFAQCalendarCautareMembriGrupuriInregistrareConectare• Regula 1.
• Regula 2.
• Regula 3.
• Regula 4.
• Regula 5.


Cum puteti obliga membrii sa se prezinte inainte de a avea acces la ansamblul forumului?

Membru-LZ: Pripici

avatar
Administrator

    :Vezi profilul utilizatorului

MesajSubiect: Cum puteti obliga membrii sa se prezinte inainte de a avea acces la ansamblul forumului? Lun Dec 20, 2010 2:36 am

Detii un forum (sectiune) de prezentari in care putini useri se prezinta ?
Ai dori sa fie acest lucru nevoit inainte sa posteze alt mesaj sau sa creeze alt topic ?

Puteti realiza asa facand urmatorii pas

1. Crearea grupei speciale

Pentru acest lucru sa fie posibil mai intai de toate cream o noua grupa din PA/Utilizatori si Grupuri/Grupuri/Administrarea Grupurilor, o numiti cum doriti voi, ii vom spune de exemplu "Prieteni", aranjati setarile dupa bunul plac exceptand urmatoarele setari:

- Statutul grupului : Grup inchis sau Grup invizibil
- Adeziunea automata a membrilor : Da
- Numar minim de postari : 12 Configurarea forumurilor

Dupa ce grupa a fost creata, trebuie sa intrati in permisiunile fiecarui forum pe care il aveti din panou. Intrati in PA/General/Forum/Categorii si forumuri/ si selectati permisiunile fiecarui forum in parte selectand imaginea pentru accesarea permisiunilor forumurilor.
La fiecare forum, setati urmatoarele pentru grupa noua pe care ati creat-o si membrii inregistrati ai forumului (pe modul avansat)Atentie ! Toate aceste setari le faceti in absolut toate forumurile exceptand cele pe care nu doriti ca membrii sa posteze mesaje sau sa creeze topicuri si cel special creat pentru prezentari

3. Configurarea forumului pentru prezentari

Urmatorul si ultimul pas este sa aveti selectate urmatoarele setari pentru forumul de prezentare (mod avansat)
Am finalizat ! Si cum functioneaza ?

Membri obisnuiti cu nici un mesaj, nu vor putea crea un alt mesaj sau subiect decat daca creaza un topic in forumul de prezentari in care sa se prezinte, dupa crearea unui subiect, vor avea un mesaj si vor fi adaugati automat in grupa speciala "Prieteni" cu care vor putea posta mesaje si crea topic-uri oriunde au acces. Stati linistiti, daca ati facut setarile cum trebuie la forumul pentru prezentari, membri obisnuiti nu vor putea raspunde la alte prezentari pentru a obtine acel mesaj in plus pentru adeziunea automata la grupul membrilor prezentati.

Cum ii indemnati sa se prezinte ? Mesaj privat automat la inregistrare, mesaj pe pagina de start etc.

Nota: Folosirea permisiunilor in acest mod vă va afecta foarte mult rangul forumului dumnevoastra in motoarele de cautare deoarece motoarele de cautare nu pot indexa decat continutul vizibil pentru vizitatori al forumului deci cu alte cuvinte nu vor putea indexa decat forumul de prezentare si decat mesajele care apar in acel forum.

Tutorial realizat de sLgDesign and coded by Pripici Ionut
creează un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog gratuit