Grafik-World



 



• Regula 1.
• Regula 2.
• Regula 3.
• Regula 4.
• Regula 5.






Cum sa obtinem widget-urile forumului fara sa avem codurile sursa

Membru-LZ: Pripici

avatar
Administrator

    :



Vezi profilul utilizatorului

MesajSubiect: Cum sa obtinem widget-urile forumului fara sa avem codurile sursa Dum Oct 24, 2010 12:51 am

Mi-a venit o idee,in genul acestui tutorial

1.Creati un nou portal
P.A.=>Module=>Portal & Widget-uri=>Configurarea portalului=>Lista de pagini portal=>Crearea unei noi pagini=>Scieti numele portalului si apasati Creaza

2.Pastrati doar widget-ul pe care doriti sa il redati.

3.Creati un nou widget,nu conteaza ce nume ii dati,introduceti-l in noul portal si incepeti sa il editati.

4.Acum intra partea de css.Vom defini o foaie de stil css in widget-ul nou creat.
Sa va explic ce anume am facut.Am sters header-ul,footer-ul si fundalele la tot si am extras widgetul ramas cu ajtorul proprietatii position: absolute;,care pur si simplu extrage un element dintr-o zona(un div).Astfel ca va ramane dor widget-ul nostru.

Codurile de mai jos reprezinta ce am spus mai sus,copiati codul corespunzator versiunii voastre si inseratile in widget-ul creat:

Phpbb2:

Cod:
<style>

body,#page-body,.forumline,.bodyline,.row1{
margin: 0px;
padding: 0px;
background: none !important;
border: none;}

#i_logo,.mainmenu,#page-footer,.catLeft,.catRight{
margin: 0px;
padding: 0px;
display: none !important;
background: none !important;
border: none;}

.row1,.module{display: inline !important;
position: absolute !important;
top: 0px;
left: 0px;
width: 180px !important;}

</style>

Phpbb3:

Cod:
<style>

body,#page-body,#wrap,.module{
margin: 0px;
padding: 0px;
background: none !important;
border: none;}

#page-header,#page-footer,.h3{
margin: 0px;
padding: 0px;
display: none !important;
background: none !important;
border: none;}

.row1,.module{display: inline !important;
position: absolute !important;
top: 0px;
left: 0px;
width: 180px !important;}

</style>

Invision:

Cod:
<style>

body,.box-content,div.borderwrap{
margin: 0px;
padding: 0px;
background: none !important;
border: none !important;}

#logostrip,#submenu,#gfooter,#userlinks,.borderwrap,.module .maintitle{
margin: 0px;
padding: 0px;
display: none !important;
background: none;}

.module{display: inline !important;
position: absolute !important;
top: 0px;
left: 0px;
width: 180px !important;}

</style>

Punbb:

Cod:
<style>

body,#page-body,.main .main-head,.pun .main-content,.column,.h3{
margin: 0px;
padding: 0px;
background: none !important;
border: none !important;}

#pun-head,#pun-intro,#pun-foot,.notitle,.main-head{
margin: 0px;
display: none;
background: none !important;}

.row1,.module{display: inline !important;
position: absolute !important;
top: 0px;
left: 0px;
width: 180px !important;}

</style>


|!| Am pus latimea la widget de 180 de pixeli,adica marimea standard si am eliminat titlurile widget-urilor.


5.Introduceti widget-ul cu codul:

Cod:
<iframe width="LATIME" height="INALTIME" src="LINK CATRE PORTAL" frameborder="0" scrolling="no" allowTransparency="0"></iframe>

|!|ALink-ul de la portal se defineste astfel:
FORUM/portal.forum?pid=2
Cifra scrisa cu rosu reprezinta numarul portalului

!Atentie
Acest truc nu functioneaza pentru unele widget-uri,in care continutul se modifica,adica poate deveni mai mult.
Widgeturile la care functioneaza:
-calendar
-subiecte recente
-flux rss
-cautare
-bookmarking social
-statistici
-top postatori

Un exemplu de widget la care nu functioneaza este Conectare,deoarece,atunci cand utilizatorul este conectat i se vede avatarul,care poate avea diferite marimi.


Sursa : fg-coding



















Design and coded by Pripici Ionut
Forumgratuit.ro | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Blogratuit.ro